Contact
Geef je gezicht karakter!

Natuurlijke wenkbrauwen laten reconstrueren te Kuurne.

Zou je graag je dunne of asymmetrische wenkbrauwen laten reconstrueren (Kuurne)? Maak dan een afspraak bij Maggie Neirynk, expert in permanente make-up. Elke behandeling bij mij wordt voorafgegaan door een diepgaand gesprek over je verwachtingen en wensen. We bepalen samen de kleur, de vorm en de intensiteit van het lijntje. Ook teken ik de vorm eerst uit zodat elk misverstand in communicatie vermeden wordt.

Starten we aan de echte plaatsing van de permanente make-up, dan breng ik eerst een verzachtende zalf aan. Nadat die 10 minuten is ingetrokken, begin ik met het pigmenteren. Je kan een pijnsensatie ondervinden; dit verschilt van persoon tot persoon. Je mag gerust een pijnstiller innemen voor we van start gaan.

Een wenkbrauwbehandeling is aan te raden in de volgende gevallen:

De behandeling neemt ongeveer een uur tot anderhalf uur in beslag.

De pigmentatie zal in de eerste dagen intens zijn, maar dat vermindert na een week. Deze verbleking zorgt voor een natuurlijk resultaat. Hoelang de lijntjes effectief zichtbaar blijven hangt af van verschillende factoren, maar je kan op enkele jaren rekenen.

Doe een beroep op Maggie Neirynck om je wenkbrauwen te laten reconstrueren in Kuurne. Met 20 jaar ervaring kan ik je zonder blozen een uiterst bevredigend resultaat beloven. Ik werk enkel na telefonische afspraak. Mijn uren zijn van maandag tot vrijdag tussen 8.00 uur ’s morgens en 20.00 uur ’s avonds. 

Contacteer ons!0477 50 84 84