Contact
Geef je lippen glans.

Ga voor een foutloze plaatsing van permanente make-up voor lippen in Kuurne.

Ben je om wat voor reden dan ook niet tevreden met je lippen en zou je ze graag meer uitstraling geven? Informeer dan eens naar permanente make-up voor de lippen. Vooraleer ik overga tot de plaatsing van permanente liplijntjes, kan je altijd rekenen op een uitvoerig intakegesprek waarin ik grondig inga op je voorkeuren en visie. We bepalen samen eerst heel duidelijk wat je verwachtingen zijn.

Om de behandeling voor te bereiden, smeer ik een potente verzachtende zalf op de huid rond de lippen. Na een tiental minuten om de zalf zijn werk te laten doen, begin ik met het pigmenteren. Het is mogelijk dat je pijn voelt tijdens de sessie; dit is bij iedere persoon anders. Het innemen van een pijnstiller voor de sessie mag altijd.

Permanente make-up voor lippen is aan te raden in de volgende gevallen:

Een sessie duurt circa anderhalf uur, afhankelijk van de behandeling die wordt toegepast. Je zal een soms zwelling ondervinden na de plaatsing, maar die trekt weg in enkele dagen.

Verwen jezelf met een extra touch op je lippen, elke dag perfect aangebracht! Schakel Maggie Neirynck in om professioneel permanente make-up op je lippen in Kuurne te laten zetten. Ik werk alleen na telefonische afspraak. Je kan mij altijd bereiken tijdens mijn werkuren: van maandag tot vrijdag tussen 8.00 uur en 20.00 uur. 

Contacteer ons!0477 50 84 84