Contact
Oog op perfectie.

Foutloze permanente make-up laten aanbrengen te Kuurne.

Of je nu een permanent lijntje wil laten aanbrengen op lip, oog of wenkbrauw: precisie is belangrijk! Verzeker jezelf van het beste resultaat met een echte experte. Maak daarom een afspraak met Maggie Neirynck als je permanente make-up wilt laten aanbrengen in Kuurne. Door mijn uitgebreide kennis en ervaring ben ik optimaal uitgerust om het beeld dat je in gedachten hebt zo accuraat mogelijk naar de werkelijkheid te vertalen.

Voor ik aan de behandeling begin, voer ik steeds een uitgebreid gesprek met je. Ik kom graag tegemoet aan de vragen waarmee je nog zit en breng zo jouw wensen in kaart. De kleur en de vorm van de make-up worden besproken en naar jouw verlangen bepaald. Wil je een natuurlijke uitstraling, of toch liever een donkerder effect? Dat alles kan bepaald worden.

Permanente make-up aanbrengen heeft bij iedere persoon een andere uitwerking, net zoals iedereen ook een andere pijngrens heeft. Voor sommigen kietelt het enkel, anderen voelen wel degelijk pijn tijdens de plaatsing. Ik werk met een kwaliteitsvolle verdovende zalf die dit gedeeltelijk opvangt. Je mag ook gerusteen pijnstiller innemen als je dat wenst!

Net zoals de pijngrens tijdens de behandeling wordt ook de uitwerking op de huid daags nadien verschillend ervaren. Je mag een lichte zwelling verwachten van de onder handen genomen huid, maar die verdwijnt na enkele dagen. Direct naar een feestje gaan met je nieuwe make-up is echter niet aangeraden!

Neem experte Maggie Neirynck in de arm om permanente make-up te laten aanbrengen te Kuurne. Ik werk enkel na telefonische afspraak, van maandag tot vrijdag tussen 8.00 uur ’s morgens tot 20.00 uur ’s avonds.

Contacteer ons!0477 50 84 84