Contact
Altijd een stralende oogopslag.

Verwen jezelf met permanente eyeliner voor ogen in Wingene!

Als je eenmaal een afspraak hebt gemaakt, neem ik voor we beginnen altijd eerst uitgebreid de behandeling met je door. Zo ben ik optimaal geïnformeerd over jouw wensen en verlangens en heb ik duidelijk voor ogen wat je wil. We bediscussiëren de vorm en de kleur die je graag had laten aanbrengen boven of onder je ogen.

Voor de behandeling smeer ik de huid rond de ogen in met een sterke verzachtende zalf en laat ik deze 10 minuten intrekken. Tijdens het pigmenteren kan je een pijnsensatie ondervinden; dit verschilt van persoon tot persoon. Je mag gerust een pijnstiller innemen voor we van start gaan.

Permanente make-up boven of onder het oog is aan te raden in de volgende gevallen:

Een behandeling voor beide ogen duurt ongeveer een uur.

Ik werk steeds tussen de wimpers, wat de eyeliner een natuurlijke uitstraling geeft. Ook voor heren bied ik gepaste raad en een professionele behandeling aan.

Geniet van enkele jaren opstaan met een perfect aangebrachte permanente eyeliner rond je ogen in Kuurne! Twijfel niet, maar neem contact op! Je kan op mijn werkdagen telefonisch een afspraak maken. Ik werk van maandag tot vrijdag tussen 8.00 uur en 20.00 uur. 

Contacteer ons!0477 50 84 84