Contact

Microblading

Oogverblindende wenkbrauwen met microblading

De techniek voor kwaliteitsvolle make-up staat niet stil. Daarom blijf ik investeren in mijn passie om mijn aanbod naar de klant toe actueel te houden. Door een bijkomende opleiding die ik twee jaar geleden volgde, bent u voortaan ook welkom voor microblading in Kuurne

Japanse techniek

Microblading is gebaseerd op een oude Japanse techniek die vergelijkbaar is met permanente make-up. Het is een verfijnde oplossing voor het bijtekenen van wenkbrauwen wanneer deze uitdunnen of wanneer u een lichte haarkleur heeft. Bij microblading worden de wenkbrauwen manueel met een handtool bijgewerkt terwijl dit bij permanente make-up door een machine wordt gedaan.

Fijner resultaat

Het gevolg van deze techniek is dat men bijna geen verschil ziet tussen de eigen wenkbrauwhaartjes en de getekende haartjes. De behandeling in mijn zaak in Kuurne duurt ongeveer twee uur. De tijd voor bespreking van de vorm en de kleur met de klant én het uittekenen van de vorm is hierin inbegrepen. Uw bijgewerkte wenkbrauwen houden na de behandeling ongeveer anderhalf tot twee jaar hun natuurlijk mooie uitstraling. Nadien moeten ze worden bijgewerkt wat uiteraard ook bij mij mogelijk is.

Kies het beste voor uw wenkbrauwen en maak snel een afspraak voor microblading.

Contacteer ons!0477 50 84 84