Contact
Win de raad in van een experte.

Doet permanente make-up pijn? Deze en al je andere prangende vragen, hier beantwoord!

Wat is permanente make-up nu precies? 

Permanente make-up is het aanbrengen van een cosmetische tatoeage, waarbij men kleurpigmenten in de huid (i.e. de lederhuid) laat glijden. Deze uiterst precieze manier van werken resulteert in een natuurlijke expressie op het gelaat. De kleurintensiteit kan volledig naargelang de behoeftes en verlangens van de klant aangebracht worden.

Doet permanente make-up nu pijn?

Je zal bijna altijd wel ‘iets’ voelen van het aanbrengen van het lijntje. Het is net zoals een tatoeage laten zetten of een prik bij de dokter krijgen. Sommige mensen ervaren enkel een kriebelige sensatie, voor anderen is het op de tanden bijten. Veel hangt ook af van hoe ontspannen je bent tijdens de behandeling. Ik gebruik steeds een verdovende zalf voor ik begin met het pigmenteren. Je kan ook altijd op voorhand een pijnstiller innemen.

Kan ik een zwelling verwachten na de behandeling?

Ook dit is sterk persoonsgebonden. De een zal bijna niets merken daags nadien, de ander zal enkele dagen met een rode of gezwollen huid rondlopen.

Hoelang blijft de permanente make-up zichtbaar?

Dat hangt af van verschillende factoren. Allereerst van de gebruikte techniek en de intensiteit van de cosmetica. Hoe intenser, hoe langer zichtbaar. Ik heb klanten bij wie na 5 of 7 jaar de kleur nog altijd mooi zichtbaar is. Anderen komen na een paar jaar terug om de make-up bij te werken. Verdere factoren die bijdragen tot verbleking zijn een overdaad aan zon, zwangerschap, bepaalde medicatie...Specifieke vragen hierover kunnen altijd gesteld worden tijdens het voorbereidende gesprek.

Heb je een pasklare Hollywoodlook met permanente make-up?

Nee. Je moet realistisch blijven. Wil je een complete look, dan zal je zelf nog fond de teint, mascara, oogschaduw of andere cosmetica moeten aanbrengen. Maar je eyeliner zal wel altijd perfect zijn en je ogen die vorm geven die hen extra in de verf zetten.

Waarom zou ik mijn behandeling bij joulaten uitvoeren?

Kwaliteit betaalt zich terug! Met twintig jaar ervaring kan ik een uiterst bevredigend resultaat aan al mijn klanten garanderen. Permanente make-up is niet enkel mijn broodwinning, het is mijn passie!

Contacteer ons!0477 50 84 84